Produsele noastre

De la clasicul rulou Cinnabon până la ultimele produse proaspăt scoase din cuptor.

Ruloul cu scorțișoară Clasic Cinnabon®

Ruloul care ne-a adus celebritatea! Aluat cald, umplut cu legendara noastră scorțișoară Makara®, acoperit cu glazură proaspătă de cremă de brânză.

Minibon®

Pentru cei cu un apetit mai mic, acest rulou cu scorțișoară este varianta mai mică a ruloului Clasic Cinnabon®.

Caramel Pecanbon®

Aluat cald, umplut cu scorțișoară Makara®, acoperit cu arahide și îmbrăcat în cremă de caramel.

Cinnabon Stix®

Perfecte pentru o gustare deosebita , CinnabonStix sunt pudrate cu zahăr și scorțișoara Makara®. Sunt perfecte împreună cu crema de brânză.

Chocobon

Aluat cald, umplut cu ciocolata, acoperit cu crema de branza proaspata si glazura de ciocolata.

Miez Dulce

Miez moale, pufos de rulouri, taiat in fasii, copt si presarat cu zahar brun si glazura de lapte si caramel.

Cupcakes

Proaspat preparate zilnic, cu cele mai bune ingrediente, acestea sunt disponibile in 3 sortimente: Vanilla Bliss, Chocolate Passion si Red Velvet.

CinnaPacks

La pachet pentru acasa poti sa duci gustul delicios Cinnabon pentru familie și prieteni. CinnaPacks sunt disponibile pentru Cinnabon Classics, Minibons, Caramel Pecanbon, și pachetele Combo.

MochaLatta Chill®

Acest amestec de ciocolată și cafea este cel mai savuros gust ! Puteți savura aceasta băutura speciala cu gheață sau amestecata.

Chillattas®

Cinnabon te răcorește cu încă o idee uimitoare: băuturile cu gheață, preparate manual , "Chillattas". Va puteti bucura de ele într-o varietate surprinzatoare de arome.

Cinnabon Bites

Rulourile cu Scorțișoară Clasic Cinnabon, mici cât o imbucatura - cu aluat cald, umplut cu scorțișoara Makara® și acoperite cu glazură proaspătă de cremă de brânză - sunt disponibile în pachete de șase bucăți, într-un ambalaj portabil și la îndemâna voastra .