Prepararea rulourilor Cinnabon

Preparate dupa o reteta unica , celebre in intreaga lume, Rulourile Cinnabon, sunt cele mai proaspete și cele mai delicioase rulouri cu scorțișoară pe care le-ați mâncat vreodată. Când o sa gustați, o să înțelegeți imediat că sunt de neegalat.

Cea mai bună scorțișoară din lume

În căutarea celei mai fine scorțișoare, am călătorit în toate regiunile din lume unde se cultivă mirodenii, pentru a găsi cea mai bună și cea mai aromată scorțișoară. Am descoperit-o în cele din urmă pe vârfurile munților din Indonezia. Această scorțișoară specială este preparată cu cea mai mare grijă, prin procesul nostru unic de măcinare la temperatură controlată, prin care se păstrează prețioasele uleiuri volatile, accentuând gustul și aroma dulce și plăcută a scorțișoarei. Iar rezultatul este legendara scorțișoară Makara, pe care o puteți găsi numai la Cinnabon.

Cele mai fine, cele mai proaspete ingrediente

Pentru obținerea unui aluat delicios, moale și ușor în care să înfășurăm umplutura de zahăr brun și scorțișoară, utilizăm ingredientele de cea mai bună calitate. Odată scoase din cuptor, rulourile sunt acoperite cu o glazură din cremă de brânză, dupa reteta noastra, și vă sunt servite calde și proaspăte. Într-o lume a modelor trecătoare, un rulou cu scorțișoară Cinnabon, proaspăt scos din cuptor, este o recompensă de modă veche, care va rămâne cel mai minunat răsfăț.

Proaspăt preparate în fața dvs.

Rulourile cu scorțișoară au fost dintotdeauna irezistibile și datorită aromei savuroase pe care o împrăștie cuptorul în timpul coacerii. De aceea, preparăm și coacem rulourile cu scorțișoară Cinnabon pe tot parcursul zilei, în fața ochilor vostri. Frământarea, întinderea și creșterea aluatului, cât și împăturirea finală și coacerea rulourilor, fac parte din experiența unică și distractivă a unei vizite la brutăria Cinnabon, care va fi de fiecare dată deosebit de plăcută.

Prospețime de șaizeci de minute

Deoarece rulourile sunt coapte pe parcursul întregii zile în brutărie, garantăm că fiecare rulou cu scorțișoară Cinnabon care va fi servit și consumat la noi a fost scos din cuptor de mai puțin de 60 minute.